Новини

Львівська облрада допомогла місцевим ОТГ

На сесії Львівської обласної ради депутати підтримали багато проектів, які вже сьогодні стали для багатьох ОТГ можливістю вирішення нагальних та важливих питань.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОО ЄС.

Зокрема щодо Новороздільської ОТГ Новороздільська міська рада Львівської області. Ще на прикінці грудня 2020 року спільно із міським головою Яриною Яценко, депутатами ОТГ від “Європейської Солідарності” Нового Роздолу провели кілька зустрічей щодо проблемних питань, які є в громаді. Згодом пропрацювали численні звернення і станом на січень – лютий подали ґрунтовні результати роботи на розгляд профільних комісій.

“Першочерговими важливими питаннями були: укріплення дамби, яка, фактично, була під загрозою прориву та техногенної катастрови міжнародного маштабу, відновлення благоустрою території між житловили будинками на проспекті Шевченка із влаштуванням збірника стічних вод, капітальний ремонт автомобільної дороги, а також й інші проекти. Таким чином кожне питання було ретельно вивчене на профільних комісіях. Нам вдалося знайти способи їх вирішення. Відтак на сесії ми отримали підтримку депутатів Львівської обласної ради. Я дякую колегам із Фракція “Європейська Солідарність” у Львівській обласній раді та інших фракцій за позицію і допомогу нашим громадам”, – ртзповів депутат від “ЄС” Олег Дуда.

“Також хочу відзначити таких голів об’єднаних громад у Львівській області, як Ярина Яценко за ініціативність та реальну роботу. Їй вдалось зібрати потужну команду молодих людей, які мають бажання змінювати громаду на краще. А також представникам «Європейської Солідарності» у громаді, які усіляко допомогали у пошуках вирішення цих проблем”, – додав він.

“Для мене є дуже важливою підтримка кожного члена нашої команди та співпраця усіх рівнів рад. Комплексна робота членів політичної партії “Європейська Солідарність” спрямована на дієву роботу. Тому я запевняю, що кожна громада відчує, що не помилилась у своєму виборі. Я особисто буду робити усе для цього”, – сказав Олег Дуда.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

19 хв. тому

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

18 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

18 години тому