Новини

Львівська обласна рада цьогоріч остаточно перейде на електронний документообіг

Депутати та працівники виконавчого апарату обласної ради обмінюватимуться службовими документами в електронній формі через систему “Megapolis.DocNet”.

Таке рішення прийняли депутати 22 березня під час засідання постійної комісії з питань законності, депутатської етики, регламенту та свободи слова Львівської обласної ради, пише Четверта студія.

Систему “Megapolis.DocNet” вже використовують працівники структурних підрозділів ради, а найближчим часом цифровими пристроями та доступом до системи планують забезпечити обласних депутатів.

З початком роботи в системі кожен депутат отримуватиме в електронному вигляді проєкти рішень сесії та комісії, а також листи, звернення та інші матеріали, необхідні для роботи, зокрема й під час пленарних засідань. Отримавши доступ до загальної бази оцифрованих документів, депутати зможуть швидко отримувати необхідну інформацію, обмінюватися нею та приймати рішення.

Члени постійної депутатської комісії з питань законності, депутатської етики, регламенту та свободи слова підготували на сесію обласної ради проєкт рішення, в якому запропонували внести необхідні для завершення впровадження електронного документообігу зміни до Регламенту Львівської обласної ради.

“Ми консультувалися з керівництвом апарату, з юридичним відділом і готові до виготовлення цифрових підписів, розуміємо, як систему технічно налагодити та запустити”, – запевнив голова постійної депутатської комісії Роман Фединяк.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

12 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

12 години тому