Львівська митниця розпочала працювати в новому форматі

Новини 01 Липня, 2021 1 915

Сьогодні, першого липня, з нуля годин, Львівська митниця розпочала працювати як єдина юридична особа, зоною діяльності якої визначено виключно територію Львівщини.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу відомства.

Перехід у нову структуру пройшов, відповідно до запланованих заходів. Усі підрозділи митниці працюють у штатному режимі. Затримок митного оформлення не зафіксовано.

Функціонування митних органів у форматі єдиної юридичної особи є розповсюдженою європейською практикою та передбачає оптимізацію адміністративних, кадрових та багатьох інших ресурсів.

Відтепер митниця стане більш –орієнтованою на високі технології та зручний сервіс для підприємців та громадян, а нові працівники, які пройшли тестування з питань кваліфікації та благонадійності, зможуть ефективно протидіяти контрабанді та іншим порушенням митного законодавства.

Слід додати, що в аеропорту «Львів» та на митному посту «Рава-Руська» запроваджено експеримент «Нове обличчя митниці». Саме там до роботи залучені фахівці, які отримали найвищі бали за результатами тестувань та продемонстрували нульову толерантність до корупції.

Коментарі

Позначки: