Новини

Львівська мерія вимагає від правоохоронців встановити, хто неподалік Ратуші обстріляв вуличну скрипальку

Львівська міська рада скерувала звернення до правоохоронних органів, аби вони належно розслідували інцидент, під час якого на площі Катедральній поранили дівчину — мешканку міста Миргород.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Відповідно до Закону України „Про Національну поліцію“, просимо здійснити перевірку обставин події. Також, у разі необхідності, просимо розглянути можливість вжиття відповідних заходів реагування та притягнення до відповідальності осіб, дії яких призвели до завдання тілесних ушкоджень мешканці міста Миргород», — йдеться у зверненні.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, 22 липня, близько 15.00, на площі Ринок у Львові невідомий  вистрелив дівчині, яка грала на скрипці, в ногу. Постріл здійснив, ймовірно, з пневматичної зброї. За словами дівчини, вона грала на скрипці, коли раптом відчула різкий біль.

«20-річну мешканку міста Миргород Полтавської області, було доставлено у медзаклад з пораненням ноги. Лікарі вилучили з рани металеву кульку і після надання їй медичної допомоги відпустили», – зазначається у повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до семи років.

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Верховна Рада збирається заборонити публікувати в Реєстрі судові рішення стосовно мобілізації та військового обліку

Вочевидь, у разі прийняття законопроекту, громадськість не зможе дізнатися, яка практика складається з питань мобілізації…

2 години тому

У Зеленського вперше заговорили про мир

Саміт стане платформою для діалогу щодо шляхів досягнення всеохопного, справедливого й тривалого миру для України

2 години тому