Новини

Львівщина втратила воїна-шахтаря

До Небесного легіону відійшов помічник начальника дільниці шахти “Степова” Олег Драдрах.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львіввугілля.

Молодший сержант, командир відділення управління 1-го мінометного взводу 2-ї мінометної батареї (120мм) 4-го батальйону оперативного призначення військової частини 3018 НГУ Олег Драдрах загинув 17 липня під час виконання бойового завдання поблизу селища Спірне Бахмутського району Донецької області.

Адміністрація ДП «Львіввугілля», Львівська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості України, Регіональне об’єднання Незалежної профспілки гірників України м. Червонограда, трудовий колектив та профспілкові організації шахти «Степова», уся шахтарська спільнота Прибужжя глибоко сумують з приводу смерті воїна.
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати! Схиляємо голови у молитві за упокій його душі.

Вічна пам´ять Герою – захиснику України!

ДОВІДКА Олег Романович Драдрах народився 22.12.1992 року. Працював на шахті «Степова» ДП «Львіввугілля» з 2014 року, помічник начальника дільниці вентиляції і техніки безпеки та дегазації. На захист рідної землі став у березні 2022 року. Мешкав у м.Червонограді Львівської області. У скорботі за загиблим матір Валентина Данилівна, рідні та близькі.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий хоче заборонити Telegram

Мер Львова, перебуваючи у Нью-Йорку, видав черговий кринжовий допис

8 години тому

На Львівщині працює вітрова електростанція (ФОТО, ВІДЕО)

Працюємо над тим, аби зробити стабільнішою нашу енергосистему!

8 години тому