Новини

Львівщина втратила ще одного героя: пішов з життя учасник АТО, офіцер Національної академії сухопутних військ Андрій Вільгуш

В ніч на 24 січня 2019 року на 32 році пішов з життя офіцер Національної академії сухопутних військ капітан Андрій Вільгуш.

Про це повідомляється на сторінці академії у Facebook.

«Смерть завжди трагічна і несподівана. Особливо для родини, що втратила люблячого чоловіка й турботливого батька. Водночас втратив надійного товариша, професіонала військової справи, справжнього бойового офіцера й весь колектив Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Капітан Андрій Вільгуш присвятив своє життя служінню Батьківщині. 2012 року він завершив навчання у Національній академії за спеціальністю «управління діями механізованими підрозділами», після чого проходив службу на різних посадах у військах та у рідній альма-матер.

Андрій Вільгуш/Facebook

Коли настав час, Андрій Вільгуш не вагаючись взяв до рук зброю та став на захист України. Виконуючі бойові завдання в районах проведення Антитерористичної операції, офіцер боронив одну з найбільш гарячих ділянок лінії бойового зіткнення поблизу міста Авдіївки.

Втім, смерть Андрія знайшла не від ворожої кулі – його серце раптово й несподівано зупинилось вже на мирній землі», йдеться у дописі.

Керівництво та весь колектив Національної академії сухопутних військ висловлюють найщиріші співчуття з приводу непоправної втрати дружині, маленькій донечці, брату й всім рідним та близьким Андрія Вільгуша.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

28 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

34 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому