Львівщина щодня передає понад 500 тонн гуманітарної допомоги

Новини 03 Березня, 2022 208

Понад 500 тонн гуманітарної допомоги щоденно відправляють з Львівщини в області, де тривають бойові дії. Половина з цього вантажу надходить з-за кордону.

Про це пише Кулемет з посиланням на прес-службу Львівської ОДА.

Зазначимо, що найбільшу гуманітарну допомогу надають такі країни як Чехія, Італія, Німеччина, Ізраїль, Польща. Долучилась також Франція.

Людям передають харчі, непродовольчі товари. Існує зараз потреба саме у військовій амуніції, раціях, бронежилетах.

В області створюють хаби тривалого зберігання, звідки можна оперативно постачати на територію всіх областей України крупи, консерви та інші товари.

На сьогодні, є потреба у водіях, які готові перевозити вантаж з-за кордону в нашу область і розвозити по Україні, особливо в нічний час. Тому закликаємо керівників підприємств, небайдужих водіїв, зголошуватись. Окрім цього, сьогодні прибуває перший потяг із допомогою від Чеської Республіки. І надалі перевезення вантажу буде здійснюватися також поїздами”.

Нагадаємо, вчора Львівська ОВА створила центр координації збору допомоги та коштів для ЗСУ. Якщо ви бажаєте стати ДОНОРСЬКОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ і готові надавати кошти для закупівлі гуманітарної допомоги, пишіть: coordinationcenter.lrh@gmail.com

Або телефонуйте: в межах Львівської області за коротким номером 112, якщо на території інших областей чи з-за кордону – 032 259 60 31

Коментарі

Позначки: ,