Новини

Львівщина просить Шмигаля не закривати кордони України

Львівська ОДА звернулася до Кабінету Міністрів України з проханням переглянути радикальні рішення щодо закриття кордонів для іноземців.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив на своїй сторінці у ФБ заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод.

Він також зазначив, що “відповідного листа про перегляд рішення Уряду від Львівської обласної державної адміністрації ми скеровуємо на Уряд”.

“Розумію складність ситуації з коронавірусом. Знаю, як важко лікарям. І все ж, ми звертаємося до Кабінет Міністрів України переглянути радикальні рішення щодо закриття кордонів для іноземців.

Можливо, краще запозичити світову практику і поділити країни на ті, звідки до нас можна їхати і зробити тест по приїзді, і ті, звідки, коли приїжджають, обов’язковий є карантин.

Я сам з бізнес-середовища, тому розумію всю складність ситуації для галузі. Дуже хочу, щоб, приймаючи рішення, ми всі та управлінці на всіх рівнях думали і про підприємців, і про туроператорів, і про звичайних людей, які працюють у цій галузі та довкола неї. Єдиним внутрішнім туризмом ми не втримаємося на плаву, і місця праці та власну справу можуть втратити дуже багато людей.

Відповідного листа про перегляд рішення Уряду від Львівської ОДА ми скеровуємо на Уряд”,- повідомив Юрій Холод.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

13 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

13 години тому