Новини

Львівщина прощається з 23-річним учасником бойових дій з Кам‘янеччини

У місті Кам’янка-Бузька на Львівщині, сьогодні прощаються із 23-річним воїном АТО Василем Колодієм, який помер у госпіталі Варшави.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив майданівець, доброволець АТО Володимир Правосудов.

«На жаль, знову втрати. 23 роки, з яких 3 роки на війні… Після тривалого лікування у Варшавському госпіталі помер Колодій Василь Миколайович 24.05.1995р.н. В зоні АТО з 31.10.2014 по 30.10.2017 р. військова частина А4324. Парастас сьогодні, 15 листопада, о 19.00.  Львівська обл. м. Кам’янка-Бузька вул. Львівська, 64. Чин похорону об 11.00. 16 листопада. Просимо побратимів та громаду попрощатися з новітнім Героєм України. Вічна пам’ять», – повідомляє Володимир Правосудов.

Як зазначається на сторінці у Facebook Спілки воїнів ATO Кам’янка-Бузького району, «9 листопада помер учасник бойових дій, кам‘янчанин – Василь Колодій.
Василь боровся із важкою недугою, усі ми допомагали як могли – молитвою, грошима, словами підтримки, але на жаль, важка хвороба була нещадна. Серце 23-річного хлопця зупинилося. Сталося це в Польщі у Варшаві, в центрі онкології імені Марії Склодовської-Кюрі, Співчуття рідним та близьким.

У вівторок Василь написав на своїй сторінці подяку усім небайдужим, це був його останній пост на його сторінці у фейсбуці:

«Дякую Всім хто мені помагає фінансово, молитвою,думкою і вірою! Кожна гривня, дві, п’ять чи десять є для мене великим спасінням, так як я без Вас є піщинка на тій землі і не знати де вже б був. Прошу Вас не обходьте мене стороною і допоможіть хоча б мені поборотися за життя, я вже й так терни пройшов і звернути було би стидно Я Вас всіх люблю, ви та хто один з одним буря яка може щось створити».

Василь Колодій. Фото: Facebook/Спілка воїнів ATO Кам’янка-Бузького району

Скриншот/Спілка воїнів ATO Кам’янка-Бузького району

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

22 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

23 години тому