Львівщина прощається із захисниками

Новини 05 Липня, 2023 286

Ілюстрація: ФБ/Юрій Назаркевич

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

Сьогодні на Львівщині прощаються із захисниками:

🕯️Орест Данилович
Мешканець села Велика Воля Тростянецької громади. Командир міномета мінометного взводу роти вогневої підтримки в/ч А4210. Загинув 30 червня під артилерійським обстрілом під час виконання бойового завдання в районі н.п.Макарівка Донецької області.

🕯️Ростислав Парфанюк
Львів’янин. Від початку повномасштабного вторгнення рф став на захист України від російських окупантів. Виконував бойові завдання на східному напрямку у лавах 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. У воїна залишилися батьки.

🕯️Максим Николишин
Львів’янин. Від початку повномасштабного вторгнення рф став на захист України до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Виконував завдання на східному напрямку. У воїна залишилися батьки, сестра, донька, онука, племінниця та швагро, двоюрідні брати та сестри.

🕯️Василь Івашків
Житель села Гумниська Золочівського району. Воїн був заступником командира роти морської піхоти з озброєння, старшим лейтенантом. Захищав Батьківщину від ворога від березня 2023 року. Загинув 29 червня 2023 року у Волноваському районі Донецької області, отримавши поранення, несумісні з життям. У воїна залишилися дружина, мама, брат і сестра.

Вічна памʼять захисникам🙏🏻

Коментарі

Позначки: