Новини

Львівщина прощається із шістьма захисниками (ФОТО)

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОВА.

Сьогодні Львівщина прощається із захисниками:

🕯️Назар Заріцький
Самбірчанин. Під час повномасштабного російського вторгнення добровільно став на захист України. Боронив кордони держави у складі 46-го батальйону 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Був стрільцем та брав участь у найгарячіших боях за Соледар, Бахмут і Горлівку. Під час атаки ворожих дронів воїн отримав важке поранення. Помер 24 грудня 2023 року у шпиталі. Йому було 34 роки. У захисника залишилася мама та брат.

🕯️Владислав Покрищук
Мешканець смт Івано-Франкового.
24 лютого 2022 року став до лав військовослужбовців як резервіст І черги. Був головним сержантом, старшим оператором групи спеціального призначення ССО. Захищав країну в районі Баштанки Миколаївської області, згодом на Сході – на Лисичанському, Бахмутському та Купʼянському напрямах. Загинув воїн 26 грудня в селі Синьківка Купʼянського району Харківської області.
Йому було 26 років. Удома на захисника чекали батьки, дружина, сестра та велика родина.

🕯️Володимир Дембіцький
Мешканець Миколаївської громади. У травні 2023 року під час бойових дій поблизу населеного пункту Нью-Йорк Донецької області військовослужбовець зник безвісти. У грудні тіло захисника ідентифікували та визнали воїна загиблим. Військовослужбовцю було 45 років.

🕯️Петро Масляник
Уродженець села Мала Вільшанка Золочівського району. Мешкав у селі Кавсько Стрийської громади. Мобілізований у березні 2023 року. Був
солдатом, механіком-водієм відділення інженерної техніки. Загинув воїн внаслідок мінометного обстрілу біля н.п. Часів Яр Бахмутського району під час виконання бойового завдання. Захиснику було 50 років.

🕯️Сергій Макара
Мешканець селища Дашава Стрийської громади. Мобілізований у серпні цього року. Був солдатом, механіком-водієм гірсько-штурмового відділення. Зник безвісти після штурму ворога в районі н.п. Синьківка Куп’янського району на Харківщині. Згодом тіло захисника повернули побратими. Воїну було 38 років. У нього залишилася мати.

🕯️ Іван Кусий
Житель села Квітневе Бібрської громади.
Із початком повномасштабного вторгнення рф став до лав Збройних сил України. Загинув 24 грудня 2023 року поблизу населеного пункту Добропілля на Донеччині. У захисника залишились батьки, син, донька, сестра та брати.

Вічна пам’ять усім героям!🙏🏻

Коментарі

Олег Довганик