Новини

Львівщина прощається із пʼятьма захисниками (ФОТО)

Щоденно о 9 годині вшановуємо хвилиною мовчання світлу пам’ять за усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

Сьогодні на Львівщині прощаються із захисниками:

🕯️Іван Шеменєв
Уродженець села Володимирка на Жидачівщині. Проживав із сімєю у Підгірцях Стрийської громади. Молодший сержант, старший стрілець десантно-штурмового відділення військової частини. Був учасником АТО. Загинув, виконуючи бойове завдання поблизу Кліщіївки на Донеччині.

🕯️Микола Нетяга
Уродженець села Руда Гніздичівської громади. Став на захист країни з перших днів повномасштабного вторгнення і вже згодом на передовій воював у складі 66 окремої механізованої бригади. Нещодавно був демобілізований у зв’язку із важкою хворобою від якої і пішов у небесне військо. У воїна залишилися батьки та двоє братів.

🕯️Тарас Сидорович
Львів’янин. Після завершення навчання в училищі проходив службу у танкових військах в Брянську. У перший день повномасштабного вторгнення став на захист країни у лавах 63-ї окремої механізованої бригади Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на південному та східному напрямках. У воїна залишилися дружина, двоє синів, сестра, брат, племінники та близькі родичі.

🕯️Дмитро Мілосердов
Народився у селі Поворськ Волинської області у сім‘ї військовослужбовця. Проходив строкову військову службу у селі Липники Львівської області. Бойовий медик. Із перших днів повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини до лав 103-ї окремої бригади територіальної оборони Сил територіальної оборони Збройних Сил України. У воїна залишилися мама з інвалідністю, сестра та наречена.

🕯️Дмитро Лазуркевич
Львів’янин. Проживав у місті Винники. Після завершення навчання проходив військову службу в Київській області. Від початку повномасштабного вторгнення рф став на захист країни до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на східному напрямку. У воїна залишилися батьки, брат, дружина та 12-річний син.

Вічна памʼять нашим Героям!

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

27 хв. тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

31 хв. тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

55 хв. тому