Львівщина прощається із молодим захисником

Новини 20 Серпня, 2023 229

Львівщина прощається із молодим захисником

Останній раз до свого дому повертається Захисник з Рати 

Молодший сержант Баран Валерій Валерійович, 1990 року народження, будучи відданим військовій присязі на вірність Українському народові, загинув 17.08.2023 року в районі н.п. Шуми Донецької області.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Рава-Руську міську раду.

На уродженця села Рата, учасника АТО, вдома чекали: мати, сестра та двоє молодших братів. Зі скорботою висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблого воїна!

Зустріч траурного кортежу із тілом загиблого Героя відбудеться 20 серпня о 14:00 годині біля каплички у центрі міста, далі – чин похорону, який розпочнеться від рідного дому Захисника в селі Рата. Поховають українського бійця на місцевому цвинтарі.

Просимо жителів гідно зустріти нашого Захисника, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами та провести його в останню дорогу!

Зважаючи на те, з метою вшанування пам’яті загиблого, у Рава-Руській міській територіальній громаді 20-21 серпня 2023 року оголошено Днями жалоби.

Всім підприємствам, установам та організаціям на знак жалоби за загиблим воїном необхідно приспустити Державні прапори України з траурною стрічкою на адміністративних будівлях.

Розважальним закладам та закладам культури Рава-Руської міської територіальної громади відмінити проведення розважально-концертних заходів.

Вічна пам’ять…

Слава Героям!

Коментарі

Позначки: ,