Новини

Львівщина попрощається із захисником 24 бригади

Сумна звістка для Яворівської громади – завтра ми прощатимемося з нашим Героєм, штаб-сержантом Богданом Ярославовичем Тарабанем, який самовіддано захищав Україну.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Яворівську міську раду.

Богдан народився в селі Грушів, де закінчив восьмирічну школу, а середню освіту здобув у Нагачівській школі. Професійні навички електрозварювальника опанував у Новояворівському ПТУ, де зарекомендував себе як добрий майстер.

Та понад усе для нього була служба в армії. У 1998 році він приєднався до Яворівської «залізної» дивізії, а пізніше продовжив службу в 24-й окремій механізованій бригаді імені короля Данила, виконуючи обов’язки начальника складу РАО.

Любов до землі і патріотизм спонукали Богдана не раз братися за зброю. З 2014 по 2020 роки він захищав Україну у Луганській та Донецькій областях, завжди вірний присязі та рідній землі.

Богдан залишив родину – дружину Наталію, доньок Ірину та Оксану, і найбільшу гордість – онуків Анічку та Іллю. У скорботі його батько Ярослав, теща Ярослава, брат Василь, а також зяті Олександр та Юрій, для яких він був другим батьком.

Прощання з Героєм відбудеться завтра у Церкві святого Архистратига Михаїла в селі Грушів. Парастас сьогодні о 20:00 у домі, де він проживав: с. Грушів, вул. Прикордонна, 115.

Запрошуємо громаду провести в останню дорогу нашого захисника, який віддав своє життя за мир і незалежність нашої країни, йдеться у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

З Польщі в Україну не дозволили завезти BMW 528

Прикордонники 7 прикордонний Карпатський загін викрили оборудку із ввезення в Україну автівки під виглядом гуманітарної…

6 години тому