Новини

Львівщина лідирує за кількістю хворих на коронавірус суддів

Найбільшу кількість суддів та працівників апаратів, постраждалих від коронавірусної інфекції, зареєстровано у Львівській та Чернівецькій областях.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє  «Судово-юридична газета» з посиланням на дані Державної судової адміністрації.

Станом на 18 серпня в судах та судових установах України перебувало та перебуває на лікарняному внаслідок захворюваності на коронавірусну хворобу (COVID-19) всього 207 суддів та працівників апаратів судів, з них на самоізоляції із симптомами хвороби перебуває 43 особи, одужало 164 особи. Такі дані опублікувала пресслужба Державної судової адміністрації.

Зокрема, найбільша кількість суддів та працівників апаратів, постраждалих від коронавірусної інфекції, зареєстровано у Львівській (28 осіб), Чернівецькій (24 особи), Закарпатській (21 особа) та Рівненській (20 осіб) областях.

Жодного випадку захворювання на COVID-19 у судах та судових установах не зафіксовано в Запорізькій, Луганській, Миколаївській та Полтавській областях.

За весь період карантину, введеного в Україні, летальних випадків через захворюваність на коронавірусну хворобу (COVID-19) у судах та судових установах, на щастя, не трапилося.

Зазначається, що дані щодо можливої захворюваності на коронавірусну хворобу (COVID-19) у Конституційному Суді України, Верховному Суді, Вищому антикорупційному суді та Вищому суді з питань інтелектуальної власності відсутні.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

8 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

8 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

9 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

12 години тому