Новини

Львів’янина оштрафували на 17 тис. грн за відсутність паспорта при собі

Галицький районний суд Львова визнав винним у порушенні карантину Павла Василишина, який перебував у центрі Львова без документів, що посвідчуюють особу, і оштрафував його на 17 000 грн. Про це пише Четверта студія з посиланням на ZAXID.NET.

Як вказано у постанові суду, 3 листопада Павло Василишин перебував на вулиці на початку проспекту Чорновола, що позаду Оперного театру, без документів, що посвідчують особу. У суді Павло Василишин свою провину не визнав та переконаний, що носити такі документи з собою він не зобов’язаний.

У прес-службі патрульної поліції Львівщини розповіли деталі справи. До поліцейських звернувся продавець магазину електроінструментів Dnipro-M на початку проспекту Чорновола та повідомив про конфлікт з покупцем, який відмовлявся вдягати маску. Поліцейські склали на нього адмінматеріали за відсутність маски та через те, що у нього не було з собою документів.

Згідно з постановою уряду, людям у жовтій чи червоній карантинній зоні заборонено перебувати на вулиці без документів. Станом на 3 листопада Львівщина перебувала у червоній карантинній зоні.

Дослідивши матеріали справи, суддя Людмила Фролова визнала Павла Василишина винним у порушенні карантину та оштрафувала на 17 тис. грн. Постанова ще може бути оскаржена в апеляційному порядку.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

19 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

20 години тому