Новини

Львів’ян запрошують до виготовлення ялинкових іграшок для захисників

9 січня о 15.00 у приміщенні Міського палацу культури ім. Г. Хоткевича відбудеться майстер-клас з виготовлення ялинкових іграшок, які потім повезуть на Схід України для наших воїнів.

Про це пише Четверта студія.

Ялинкова іграшка – атрибут кожного свята в новорічно-різдвяний період. Ними ми прикрашаємо домівки, додаємо відчуття свята у робочі будні.  Однак, зараз є ті, для кого ялинкова іграшка більше, ніж прикраса. Це символ миру, різдвяного тепла та домашнього затишку для тих, хто на війні.

Для того щоб підтримати наших захисників та захисниць, Музей Гідності у Львові разом з Міським палацом культури ім. Г. Хоткевича, ГО «Культурний плай» та ГО «Студентське Братство Львівщини», проведе майстер-клас з виготовлення новорічних прикрас, які повезуть в район проведення ООС разом з «Волонтерським Вертепом».

Участь у майстер-класі безкоштовна за попередньою реєстрацією

Майстер клас проведе Марта Саламін.

Всіх учасників просять мати з собою сертифікат про вакцинацію, негативний ПЛР-тест або довідку про одужання від коронавірусу.

Додамо, що «Волонтерський Вертеп» – ініціатива, яка вперше вирушила на Схід у 2015 році. Волонтери їдуть на Схід, аби разом із нашими Героями прославляти народження Христа, дякувати їм за мирне небо над нашими головами і привезти у зону війни частинку домашнього тепла, котре вони щиро жертвують для наших захисників.

До організації цьогорічного «Волонтерського Вертепу» на передову долучилися Музей Гідності у Львові, спільно з громадською організацією «АНТС».

Збір традиційних святвечірніх страв (пампухи, кутя, пироги) триває до 11 січня. Страви потрібно приносити в офіс Музею Гідності, що на вул. Князя Романа, 6, а також на вул. Словацького, 18.

За додатковою інформацією телефонуйте: 0970555459 – Дигдалович Андріяна.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

6 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

14 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

14 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

15 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

18 години тому