Новини

Львів‘ян просять підтримати збереження стадіону «Торпедо»

Львів‘янин Сергій Івах зареєстрував петицію, щоб громада міста Львова  «висловила свою чітку позицію щодо необхідності збереження та відновлення стадіону «Торпедо».

«Стадіон “Торпедо” на вул. Золотій, 40 а впродовж багатьох років перебуває у занедбаному стані. Станом на сьогодні стадіон є у власності ПАТ АКБ банку «Львів». Банк Львів підтвердив згоду на продаж стадіону на суспільні потреби. Проте на мої неодноразові звернення до міського голови з пропозицією викупу стадіону для суспільних потреб ніяких дій вчинено не було. Водночас на сесії Львівської міської ради 20 грудня 2018 року міський голова дав доручення розробити ПКД на реконструкцію «Торпедо» і виділити кошти. Досі цього також зроблено не було. Тому я зареєстрував петицію «Збережемо та відновимо стадіон Торпедо!» , щоб громада Львова висловила свою чітку позицію щодо необхідності збереження та відновлення стадіону «Торпедо», – зазначає автор петиції.

Станом на 2 травня петицію підписали 423 особи з 500 необхідних.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Ядерній зброї рф є противага

Військово-політичне керівництво рф, напевно, не дуже добре розуміється на власних об’єктах атомної енергетики та можливих…

7 години тому