Новини

Львів проведе в останню путь трьох Героїв України (ФОТО)

Завтра Львів попрощається з Героями Сергієм Жулінським, Василем Борухом та Андрієм Ягодинським

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛМР.

🕯 Андрій Ягодинський (21.04.1996-15.07.2023). Львів’янин. Навчався у середній загальноосвітній школі №31 та школі №68 міста Львова, яку закінчив із золотою медаллю. Здобув диплом з відзнакою у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького. Після здобуття освіти проходив строкову військову службу в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Опісля працював лікарем-анестезіологом у лікарні Святого Пантелеймона Першого медоб’єднання Львова. Із початком повномасштабного вторгнення росії повернувся на військову службу до Національної академії сухопутних військ.

🕯 Сергій Жулінський (09.02.1985-12.07.2023). Народився у місті Рогатин Івано-Франківської області. Навчався у середній загальноосвітній школі №40 міста Львова. Проходив військову службу в Харкові та Миколаєві. У мирний час працював у Чехії, Польщі та Італії. Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини до лав 102-ї окремої бригади територіальної оборони імені полковника Дмитра Вітовського. За особисту мужність був нагороджений численними нагрудними знаками.

🕯 Василь Борух (28.01.1973-12.07.2023). Уродженець села Дрогомишль Львівської області. Здобував освіту на історичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка. Впродовж 30 років працював вчителем історії у Домажирському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Львівської області. Активний учасник Помаранчевої революції та Революції Гідності. Із початком повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист Батьківщини від окупантів до лав 10-го окремого стрілецького батальйону Сил територіальної оборони. Потім вступив до 116-ї окремої механізованої бригади 10-го армійського корпусу оперативного командування «Північ» Сухопутних військ. За особисту відвагу при виконанні бойових завдань був нагороджений Хрестом «Честь і слава».

Об 11:00 розпочнеться Чин похорону Андрія Ягодинського та Василя Боруха, 11:30 – міська церемонія прощання з Героями (пл. Ринок). Андрія Ягодинського поховають на Сихівському цвинтарі, Василя Боруха – на Личаківському цвинтарі.

О 15:00 – початок Чину похорону Сергія Жулінського, 15:30 – міська церемонія прощання з Героєм (пл. Ринок). Поховають Сергія Жулінського на Личаківському цвинтарі.

Вічна Слава Героям! 🇺🇦

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львівщина серед регіонів-лідерів за книговидавництвом

Всі інші регіони значно відстають і найближче до показників Львова наблизилась Черкаська область з тиражем…

10 години тому

Львів попрощався із відомою волонтеркою

Та двома захисниками

14 години тому

На Львівщині підготували понад 100 генераторів

Першочергово активували опалення в об’єктах соціальної інфраструктури: дошкільних навчальних закладах, лікарнях та школах

16 години тому