Новини

Львів просить Шмигаля дозволити в’їзд іноземцям

Львівська міська рада підготувала офіційне звернення до Уряду та вимагає переглянути озвучене рішення про заборону в’їзду іноземцям.
Про це у Фейсбуці написав заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, повідомляє “Четверта студія”.
“Я не хотів це коментували, поки не буде офіційного документу від уряду
Але після публічного оголошення такого урядового рішення – вже почались незворотні процеси.
В готелях йде скасування броней. Іноземні спікери, які планували летіти у Львів на конференції з дозволеною кількістю учасників, почали здавати квитки. Це все є підставою скасування наперед спланових візитів делегацій, укладення угод та проведення конференцій”, – йдеться у дописі.
За словами Москаленка, відповідні рішення можуть знищити велику кількість робочих місць та частину економіки.
Безперечно, що ситуація з коронавірусом вимагає складних рішень. І всі готові їх прийняти. Але лише тоді, коли є чітке пояснення причинно-наслідкового зв’язку. Адже, постає логічне питання – яку шкоду може нести іноземець, який в аеропорту здасть ПЛР-тест і в нього він виявиться негативним”, – переконаний заступник міського голови Львова.
Андрій Москаленко додав, що “підготував офіційні звернення до уряду переглянути озвучене рішення про заборону в’їзду іноземцям”.
“Саме тому, ми підготували офіційні звернення до уряду переглянути озвучене рішення про заборону в’їзду іноземцям.  Дякую усім, хто робить так само
 Індустрія гостинності – це десятки тисяч робочих місць в нашій країні. І за них треба боротись.
Озвучене урядове рішення зупинить і відкине ці всі процеси до початкового рівня. Давайте врешті навчимось жити в умовах невизначеності. Хоча доведеться йти складнішим шляхом. Не забороняти, аби заборонити. А думати як зробити це безпечно. Адже, за кожним рішення стоять реальні люди і реальні робочі місця “, – йдеться у дописі чиновника.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

11 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

11 години тому