Новини

Львів попрощається з двома Героями

27 липня, Львів прощатиметься з Героями Євгеном Бондаренком та Юрієм Пастухом, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками. Чин похорону відбудеться в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовців на Личаківському кладовищі.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до церемонії прощання з Героями та утриматися від проведення розважальних заходів та святкувань у цей час.

Об 11:00 розпочнеться Чин похорону, а об 11:30 – міська церемонія прощання з Героями (пл. Ринок).

Опісля церемоній прощання похоронні процесії рухатимуться до Личаківського кладовища за маршрутом: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар (поле почесних поховань №86-А). На будівлях вздовж маршруту колони вивісять синьо-жовті прапори з жалобною стрічкою.

Біографічні довідки Героїв

Євген Бондаренко (02.04.1983-04.07.2022) Уродженець Харкова. Навчався у Геніївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені І.І. Протопопова. Після завершення навчання проходив військову службу у місті Шостка.

Захоплювався спортом та куховарством. У мирний час працював кухарем у супермаркеті та старшим охоронцем супермаркету «АТБ-Маркет» у селищі міського типу Слобожанське. Мріяв пов’язати своє життя із будівельною сферою.

Із початком російської агресії добровольцем пішов на війну. У боротьбі із загарбниками отримав поранення та потрапив у полон. Був звільнений у 2014 році.

Солдат. У 2017 році підписав контракт із Збройними Силами України та проходив навчання на Львівщині. Із початком повномасштабного вторгнення боровся проти російських окупантів у лавах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Євгена Бондаренка залишилися любляча дружина, мама, сестра та брат.

Юрій Пастух (02.01.1983-13.07.2022) Народився у Львові. Проживав у місті Червонограді Львівської області. Навчався у Червоноградському навчально-виховному комплексі №10 Червоноградської міської ради. Закінчив Львівський коледж харчової та переробної промисловості Національного університету харчових технологій.

Із початком агресії росії добровільно став на захист Батьківщини, у 2014-2015 роках виконував бойові завдання в зоні проведення АТО.

Після повернення присвятив себе догляду за бабусею.

Солдат. Із перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем пішов на війну. Проходив військову службу у складі військової частини А7015.

У Юрія Пастуха залишилися сестра, племінниця, дядько, тітка та бабуся.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

10 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

11 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

12 години тому

З 13 травня парки Львова оброблятимуть від кліщів

Обробка триватиме 5 днів - до п’ятниці, 17 травня, включно. Мешканців закликають утриматися від відвідування…

15 години тому