Новини

Львів попрощається із трьома захисниками

Львів попрощається із трьома захисниками

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛМР.

🕯 Роман Луцик  (06.09.1997-12.09.2024) Народився у місті Березне Рівненської області. Коли Роману Луцику було сім років, його родина переїхала до Львова. Навчався у ліцеї №21. Закінчив «Техніко-економічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» за спеціальністю «Будівництво та інженерія». Згодом вступив до Криворізького фахового коледжу Національного авіаційного університету, де здобув професію техніка. Після завершення навчання працював у магазині спортивного спорядження «Комарчеро». У свій вільний час захоплювався альпінізмом та гірським туризмом. Подолав Монблан та Ельбрус, досконало вивчив усі куточки українських Карпат. Входив до ультраса футбольного клубу «Карпати». Згодом працював гідом та інструктором з альпінізму. Брав участь у Євромайдані, в 2014 році проходив тактичні навчання від «Азову». Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації займався волонтерською діяльністю для потреб українського війська, а в травні 2022 року долучився до Збройних Сил України. Із квітня 2024 року виконував завдання на посаді бойового медика роти у складі 12-ї бригади оперативного призначення Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Героїчно загинув під час евакуації побратимів.

🕯 Мар’ян Коломієць (01.04.2004-14.09.2024) Львів’янин. Навчався у школі № 90 та у школі №1 міста Львова. Здобув освіту у Львівському училищі комп’ютерних технологій та будівництва. Після завершення навчання впродовж певного періоду працював у Іспанії. Згодом проживав у Сполучених Штатах Америки, там працював на деревообробній фабриці. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся на Батьківщину. Добровольцем вступив до лав 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

🕯 Роман Навоєнко (18.07.1991-10.09.2024) Народився за кордоном. Згодом родина Романа Навоєнка переїхала до Львова. Тут навчався у ліцеї № 6 та школі № 54. Здобув освіту у Львівській комерційній академії. Після завершення навчання працював у будівельній сфері в Польщі, згодом – у сфері розваг в Китаї. У 2020 році повернувся до Львова, працював у патологоанатомічному відділенні лікарні Святого Пантелеймона. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від окупантів до лав 124-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Південь» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на Херсонщині.

Прощання та чин похорону захисників Романа Навоєнка і Марʼяна Коломійця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Далі Романа Навоєнка поховають на Личаківському цвинтарі. А Марʼян Коломієць знайде вічний спочинок на Сихівському кладовищі.

Прощання та чин похорону Романа Луцика розпочнеться о 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові, а о 14:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

3 години тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

4 години тому