Новини

Лоукост Wizz air запускає нові маршрути з аеропорту «Львів»

Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Аir відкриває п`ять нових маршрутів із України.

Про це повідомив виконавчий віце-президент і заступник генерального директора Wizz Аir Стівен Джонс на прес-конференції, передає УНІАН.

Зокрема, з Міжнародного аеропорту ”Київ” ім. І. Сікорського (Жуляни) Wizz Аir відкриває нові рейси до Бремена (Німеччина), Риги (Латвія), Біллунна (Данія), а також із міжнародного аеропорту ”Львів” – до Копенгагена (Данія) і Франкфурт-Хана (Німеччина).

Згідно з інформацією перевізника, рейс Київ – Рига стартує 2 березня 2019 року і здійснюватиметься щовівторка, щочетверга і щосуботи.

Рейс Київ – Бремен стартує 1 березня і здійснюватиметься щопонеділка і щоп`ятниці; Київ – Біллунн – з 2 березня також двічі на тиждень щовівторка і щосуботи.

Польоти за маршрутом Львів – Копенгаген почнуться 3 березня і здійснюватимуться щосереди і щонеділі, Львів – Франкфурт-Хан – щопонеділка і щоп`ятниців з 14 грудня 2018 року.

За словами Джонса, ціни на квитки за новими напрямками стартують від 759 грн.

Він також повідомив про плани базувати вже четвертий літак Wizz Аir у Києві.

Довідка. Лоукост-авіакомпанія Wizz Air здійснює рейси за більш ніж 600 маршрутами з 25 баз, поєднуючи 141 напрямок у 44 країнах. Флот авіакомпанії складається зі 104 літаків Airbus A320 і A321. Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером ”WIZZ” і включені в індекс FTSE 250 і FTSE All-Share Indices.

В даний момент український ринок обслуговують три літаки A320, які базуються в київському аеропорту «Жуляни».

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

16 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

16 години тому