У виборчому списку партії «Європейська Солідарність» йдуть люди, які зі зброєю в руках захищали незалежність України на Донбасі. Це, зокрема, і героїчний комбриг 95-ї бригади, один з кращих бойових генералів ЗСУ Михайло Забродський. Сьогодні він йде до парламенту, бо основні виклики і загрози державності будуть саме там, – про це заявив лідер партії «Європейська Солідарність», п’ятий президент України Петро Порошенко під час спілкування із прихильниками у місті Горохів на Волині.  

«Поки ми захищали державу, поки ми будували фундамент нашої української ідентичності, поки ми створювали всі умови для розвитку нашої нації, для інтеграції в Європейський Союз та НАТО, п’ята колона Януковича, яка була підтримана Кремлем, готувалася до реваншу. Пройшло всього два місяці після президентських виборів, – і армії нанесений удар в спину. Вчора почалися обшуки у волонтерському десанті Міністерства оборони, який добився прозорого і ефективного забезпечення  наших Збройних сил. Удар в спину по церкві і по вірі через позов суду. Удар в спину і по мові, коли вони планують скасувати закон про мову», – наголосив Петро Порошенко.

Саме тому Михайло Забродський вирішив приєднатись до команди «Європейської Солідарності», – переконаний Порошенко.

«Михайло Забродський пішов з нами, бо розуміє, що на сьогоднішній день загроза державності складається саме в парламенті. І саме в парламенті ми маємо зупинити і дати відсіч тим, хто хоче зруйнувати нашу державу. Ми не будемо мовчати, не будемо терпіти провокаторів і ми не дозволимо знущатись над нашою державою. «Європейська Солідарність» буде справжнім парламентським спецназом для захисту України», – підкреслив Петро Порошенко.