Новини

Ліга націй: збірна України поступилася Німеччині

10 жовтня на НСК “Олімпійський” у Києві відбувся матч третього туру групового етапу Ліги націй між збірними України та Німеччини. Гру відвідали 17 тисяч глядачів.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на УНІАН, команда Андрія Шевченка поступилася з рахунком 1: 2.

Збірна Німеччини контролювала м’яч по ходу гри, а українські футболісти намагалися будувати контратаки через Малиновського, Ярмоленка і Яремчука, але дійти до воріт Нойєра практично не вдавалося.

На 20-й хвилині гості вийшли вперед, коли Рюдігер прострілив уздовж воріт, а Гінтер відправив його в сітку з-під Караваєва – 1:0. Воротар господарів Бущан пізніше зробив фантастичний сейв, парирувавши складний удар головою Гнабрі.

На старті другого тайму німцям вдалося подвоїти перевагу: Бущан упустив м’яч з рук після передачі з флангу точно на голову Горецкє – 2:0. Варто відзначити, що кіпер “Динамо” багаторазово реабілітувався за свою помилку – він регулярно рятував свої ворота, коли суперник був дуже близький до забитого м’яча.

Попри домінування гостей, збірна України змогла забити та відродити інтригу на 77-й хвилині. Яремчук прийняв передачу в штрафний суперника і прокинув собі м’яч, а захисник Зюле зробив невдалий підкат – арбітр призначив пенальті. Покарання ударом у лівий від себе кут реалізував Малиновський – 1:2.

Збірна України активізувалася і створила кілька потенційно небезпечних моментів, але не вистачало точності останнього пасу і в завершальній стадії. Збірна Німеччини за допомогою контролю м’яча змогла утримати переможний результат.

Україна – Німеччина – 1:2

Голи: Малиновський, 77 (з пенальті) – Гінтер, 20, Горецка, 49

Україна: Бущан, Караваєв, Забарний, Миколенко, Соболь, Сидорчук (Макаренко, 84), Малиновський, Коваленко (Шапаренко, 76), Ярмоленко (Марлос, 69), Циганков (Зубков, 69), Яремчук

Німеччина: Нойєр, Гінтер, Зюле, Рюдігер, Клостерман (Джан, 90), Кімміх, Кроос, Халстенберг, Дракслер (Вернер, 80), Горецка, Гнабрі (Хаверц, 90+3)

Попередження: Малиновський – Кроос, Гінтер

Україна – Німеччина / фото REUTERS

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

9 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

10 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

11 години тому

З 13 травня парки Львова оброблятимуть від кліщів

Обробка триватиме 5 днів - до п’ятниці, 17 травня, включно. Мешканців закликають утриматися від відвідування…

15 години тому