Новини

Куряче м’ясо волинського виробника продається з вмістом антибіотиків

Володимир-Волинську птахофабрику “Епікур”підозрюють у закупівлі і використанні антибіотиків для виробництва своєї продукції.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє Agronews.

Як зазначається, на потужностях Володимир-Волинської птахофабрики виробляють продукцію кількох торгових марок. Та й на самому підприємстві ніколи не приховували, що для інших ТМ, які виробляються за стандартною технологією, антибіотики можуть застосовувати “винятково в лікувальних цілях”. І це при тому, що у виробництві «Епікур» сповідує принцип відсутності антибіотиків на всіх етапах, від курчати до готової продукції. І навіть для лікування курки.

Щоб курчата Епікур не хворіли, їх годують натуральними кормами, розробленими за авторською рецептурою з вітамінами і пробіотиками. Якщо ж все-таки їх довелося лікувати антибіотиками, то таке м’ясо продають вже під іншими торговими марками.

 

Скриншот/agronews

Скриншот

 

Як пише “Четверта студія”,  згодом з’явилася змінена  інформація на ресурсі Agronews.

Скриншот/agronews

Скриншот

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко