Новини

Кремлю не потрібен Донбас, де панує тиша, – Забродський

Російській Федерації не потрібен Донбас, де  панує тиша.

Про це в ефірі Прямого в ток-шоу “Ехо України” повідомив генерал-лейтенант, Герой України, кандидат в народні депутати від партії “Європейська Солідарність” Михайло Забродський.

“По-перше, Кремлю не потрібен Донбас, на якому панує тиша. Як тільки на Донбасі встановиться режим тиші, в буквальному розумінні цього слова, одразу Донбас переходить в зовсім іншу площину зовнішньополітичну. Зараз, коли Донбас – джерело нестабільності, Донбас – потенційна загроза державності України, Донбас – це позиція і матеріал для торгу, в тому числі не тільки з Україною, а й з західними партнерами, – такий Донбас зараз Москву влаштовує.

Якщо тільки Донбас стане зоною, на якій будуть, наприклад, проводитись суцільне розмінування – я вже не говорю про роззброєння бандформувань, встановлення контролю і таке інше, – такий Донбас їм не потрібен. Тому буде безмежна черга взаємних пропозицій, зустрічних пропозицій, торгів, заяв на перемовинах. Наприклад, давайте звільнимо того-то, і тоді ми спробуємо припинити вогонь. І це буде продовжуватись, продовжуватись і продовжуватись до тих пір, поки Донбас буде потрібен Путіну саме в такій ролі”, – наголосив Забродський.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

15 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

15 години тому