Кредобанк запроваджує депозити у польських злотих

Новини 23 Березня, 2023 96

Кредобанк

З 23 березня Кредобанк запроваджує новий продукт – депозит «Прибутковий» у польських злотих. Депозит у злотих має найвищу відсоткову ставку серед вкладів банку в іноземній валюті та на сьогодні є єдиною пропозицією в цій валюті в Україні.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу банку.

Згідно з умовами пропозиції, відсоткова ставка за депозитом у злотих складає 2% річних. Термін залучення вкладу — 3 місяці, мінімальна сума вкладу — 100 злотих, виплата відсотків — щомісячно. Депозит відкривається без можливості поповнення, пролонгації та дострокового зняття. Відкрити депозит у злотих можна як в онлайн-банкінгу KredoBank, так і у відділенні банку.

«Завдяки належності до польської фінансової групи PKO Bank Polski Кредобанкові вдалося сформувати для наших роздрібних клієнтів екосистему пропозицій послуг у польських злотих, невід’ємною частиною якої є банківські картки та швидкі і недорогі перекази з Польщі в Україну. Нова депозитна пропозиція, яка на сьогодні єдина в Україні, доповнить цю екосистему та стане можливістю вигідного розміщення вільних коштів у польських злотих у надійному європейському банку», — говорить перший заступник голови правління АТ «Кредобанк» Войцєх Тарасюк.

Кредобанк визнаний системно важливим банком України та є одним із лідерів із залучення коштів фізичних осіб. Протягом 2022 року кошти фізичних осіб у банку зросли більш як на 30%, або на 3,5 мільярда гривень в еквіваленті та станом на 1 січня 2023 року склали майже 15 мільярдів гривень в еквіваленті. Банк зберігає провідну позицію у рейтингу надійності депозитів українських банків, який проводить рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг».

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків України та входить до фінансової групи PKO Bank Polski – найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи – найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один з найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Коментарі

Позначки: