Новини

Кращі електронні гаманці України цього року, варто знати

Банківські картки вони замінили майже всі фінанси в гаманці та активно використовуються в усіх регіонах України. В окремих ситуаціях користуватися ними незручно. Мова йде про регулярні перекази, за які банк бере високий відсоток, інші фінансові операції. Що робити в цьому разі вибір доволі простий та очевидний, варто завести електронний гаманець. Багато хто вже оцінив його переваги, багато людей тільки придивляються до можливих варіантів. Саме час зробити огляд кращих електронних гаманців, які підійдуть українцям в 2023 році.

Що таке електронний гаманець?

Електронним гаманцем прийнято називати платіжний інструмент, де можна зберігати віртуальні кошти. Це дуже вигідно, коли людина грає в Vip Casino, може швидко поповнювати депозит, виводити кошти. Є ряд електронних гаманців, де можна також випустити віртуальну карту. Такий фінансовий інструмент стає в пригоді тим, хто регулярно переказує кошти в інші країни та не хоче переплачувати банківські відсотки.

Електронний гаманець має ряд переваг:

  1. Швидка, проста реєстрація.
  2. Швидкі платежі без необхідності заповнювати масу реквізитів.
  3. Безкоштовне клієнтське обслуговування.
  4. Анонімність проведених операцій.
  5. Низька комісія.
  6. Великий вибір валют для переказу.
  7. Вигідний курс переказу.

При реєстрації такого фінансового інструменту зауважте, що має він і ряд недоліків:

  1. Довготривалість проведення переказів за межами системи. Користувач може ознайомитися з умовами та строком виконання операції.
  2. Обмеження в сумі для неверифікованих користувачів. Якщо в планах проводити через гаманець великі суми грошей, потрібно буде пройти верифікацію, підтвердити особистість, надати скан документів.
  3. Можливість блокування гаманця за порушення внутрішніх правил системи. Перед початком роботи вивчить правила сервісу, всі обмеження. Якщо модератор запідозрив користувача в шахрайських діях гаманець може бути заблоковано.

Залишається також ризик шахрайського злому гаманця. Особливо це актуально в тих випадках, коли користувач загубив телефон з відкритим профілем та доступом до рахунку.

Різновиди гаманців та кращі з кращих

Електронні гаманці представлені в великій кількості на ринку цифрових фінансових технологій. Вони розділені за призначенням та походженням. Є гаманці для:

  1. Криптовалюти.
  2. Ігрових сервісів.
  3. Здійснення покупок в магазині окремого бренду.
  4. Роботи в міжнародній платіжній системі.
  5. Розрахунку з мобільними операторами.
  6. Банків, вони випускають віртуальні картки для користувачів.

Якщо оцінювати український ринок електронних гаманців, то найбільшою популярність користується:

  1. Paysera він відноситься до платіжної системи Європи. Користувачі мають у вільному доступі більше 30 валют. На сервісі просто зареєструватися та можна одразу почати активну роботу з переказами коштів. Процедура верифікації займає декілька хвилин.
  2. Payoneer. Через цей гаманець отримують кошти користувачі, які працюють з компаніями США, Європи. На сервіси можна відкрити рахунок за декілька хвилин та використовувати 4 основні валюти. Розрахунки можливі в доларах та євро, японських ієнах, британських футах. За бажанням користувач додатково випускає картку. Вона може бути віртуальною, фізичною.
  3. Global24 цей електронний гаманець розробила та запустила українська платіжна система GlobalMoney. Користувач для реєстрації вводить адресу електронної пошти, номер телефону. Гаманець дає можливість працювати з криптовалютою, швидко та вигідно обмінювати її, виводити на картку.
  4. PayPal це відомий електронний гаманець, який активно використовують в світі для швидких, безпечних переказів. Гривні поки немає в переліку доступних валют. Працювати можна з євро, доларами і виводити їх в гривнях на банківські картки.

Електронні гаманці швидкий, надійний, безпечний способі отримати, переказати, обміняти кошти. Обирайте кращих та не хвилюйтеся за свої фінансові операції.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Кадрові ротації у владі будуть продовжуватись, – Цимбалюк

Нардеп прокоментував можливе звільнення заступників міністра оборони

3 години тому

Смертельне ДТП на Львівщині – водій отримав вирок

Внаслідок цього і водій, і його 24-річний товариш отримали травми. Пасажир помер в кареті швидкої…

3 години тому

Життя на 5 тисяч гривень – це не життя, а виживання, – Цимбалюк

Нардеп прокоментував проект бюджету на 2025 рік

3 години тому