Новини

Козицький припинив повноваження нероб із громадської ради

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький підписав розпорядження сьогодні, 9 серпня.

Про це повідомляє Telegram-канал “Політичний треш”, пише Четверта студія.

“Начальник Львівської ОВА Максим Козицький підписав розпорядження про дострокове припинення повноважень Громадської ради і тим самим розігнав це кубло “блатних і ніщіх”. За такі рішення можна стоячи аплодувати, бо не кожному керівнику вистачить яєць таке зробити. І якщо ви будете десь чути чи читати критику в бік Козицького за це рішення, то можете сміло плювати в обличчя всім, хто так вважає“, – йдеться у повідомленні.

“Ті, хто має мізки і самоповагу, вже давно або вийшли з цього збіговиська або займаються реальними справами (хтось волонтерить, хтось пішов служити, а хтось подався в бізнес). А всім тим, хто голосував за обрання Лідії Бойчишин новою головою Громадської ради, варто шукати собі якесь заняття, бо більше їх ніхто не впустить на поріг Львівської ОВА і будь-якого іншого органу влади чи місцевого самоврядування”, – зазначили у дописі.

Зокрема у повідомленні додали, що окрема вдячність Андрію Болюбашу, який своїм складенням повноважень голови Громадської ради “поклав початок кінцю цього позориська”.

“А Максиму Козицькому і тим, хто йому це підказав зробити, – респект. Може настав час і бажання навести лад і в деяких комунальних підприємствах?” – наголосили у дописі.

Коментарі

Олег Довганик