Новини

Козицький просить мешканців Львівщини економити світло

Сьогодні зранку, 5 листопада, графіки погодинних відключень запровадили для 7 областей України, але цього виявилось недостатньо, адже зросло споживання електроенергії у порівнянні з буднями та попередньою суботою. Тому НЕК “Укренерго” дало розпорядження ввести у цих областях аварійні відключення всіх категорій споживачів.

Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації, пише Четверта студія.

“На Львівщині планових та аварійних відключень немає, але прошу усіх підтримати наших енергетиків та енергосистему, щоб не дійшло до більших обмежень”, – написав Козицький.

Він наголосив, що надалі важливо економити електроенергію і намагатися максимально обмежити її використання у пікові години навантаження на енергосистему країни – з 07:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

“Використання електроенергії в одній області впливає на роботу енергосистеми у всій державі. Енергетики цілодобово працюють над тим, щоб світло було у кожній домівці”, – пояснив очільник Львівщини.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

52 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

58 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому