Козловський домігся правди

Новини 20 Липня, 2023 343

Львівська облрада

У Львівську облраду хочуть пролізти політичні невдахи

Львівська політика вже оговталась від війни й прокидається від жорсткої сплячки. Про себе вирішили нагадати навіть політичні імпотенти та лузери, які не вміють виконувати рішення судів. Львівська політика завжди була повною сюрів, а зараз – вони й поготів загострились. До речі, про політичних імпотентів: будь-які збіги – випадкові.

Про що це ми?

На початку місяця стало відомо, що Центральна виборча комісія задовольнила скаргу Львівської обласної організації політичної партії Українська Галицька Партія на бездіяльність Львівської обласної територіальної виборчої комісії щодо заміщення депутата Львівської обласної ради, який склав повноваження.

Як повідомила прес-служба ЦВК, відомство визнало протиправною та такою, що порушує виборчі права громадян, бездіяльність Львівської обласної ТВК і зобов’язала її не пізніше 21 липня 2023 року прийняти рішення про обрання наступного за черговістю кандидата в депутати від Української Галицької Партії.

Нагадаємо, що за результатами місцевих виборів 25 жовтня 2020 року, Українська Галицька Партія отримала 6 мандатів у Львівській обласній раді.

Зараз, якщо зайти на сайт партії УГП, то остання новина там опублікована ще 25 січня 2022 року. Це чи не найкраще свідчення того, як активно партія живе, працює, розвивається, допомагає військовим, займається волонтеркою тощо. Сарказм, звісно.

І от тепер партія хоче завести у склад депутатів Львівської обласної ради ще одного депутата. А …навіщо?

Цілком очевидно, що ця недопартія і її депутати таким чином вирішили показати свою здатність щось робити. Війна ж всеодно закінчиться рано чи пізно, а після неї будуть вибори. Та ви вже їх програли!

Проте, як виявилось, партія УГП може скаржитись на когось у суд, проте сама виконувати зобов’язання суду не дуже любить.

Нагадаємо хоча б одну історію. Думаємо, усі пам’ятають конфлікт  із начебто нападом на офіс УГП. Тоді Франківський районний суд Львова задовольнив позов львівського бізнесмена й колишнього депутата Львівської обласної ради від Європейської Солідарності Григорія Козловського та зобов’язав Українську Галицьку Партію (УГП) сплатити львівському бізнесмену Григорію Козловському 30 копійок моральної шкоди.

Зокрема, Козловський подав до суду на УГП за публікацію у лютому 2020 року у Facebook, де партія звинуватила його у нападі на їхній офіс в центрі Львова через участь у мирній акції й розкриття земельної афери з будівництва готелю на вул. Дорошенка, 2 у Львові, що зводить дочка Козловського Софія Максимець.

“Зобов’язати політичну партію Українська Галицька Партія протягом трьох днів з дня набрання рішенням суду законної сили видалити публікацію “Напад на офіс Української Галицької Партії ми розцінюємо як помсту депутата ЛМР. Помсту за те, що Українська Галицька Партія не побоялась назвати конкретні імена авторів земельної схеми на Дорошенка, 2″ опубліковане у соціальній мережі Facebook” – йдеться у рішенні суду.

Франківський районний суд також постановив УГП спростувати цю інформацію, стягнути з неї на користь Козловського 30 копійок моральної шкоди та 4624 гривні судового збору. Думаєте, рішення суду виконане? І Козловську віддали 30 срібняків? Ні! Помиляєтесь!

До слова, цікаво, чим же зараз займається нардепка Піпа, яка теж бігала й розповідала різні дурниці?!

Тож, чим заслужили мешканці області таких можливих нових депутатів Львівської обласної ради – залишається відкритим.

Коментарі

Позначки: , , ,