Новини

Кожен громадянин України перестав відчувати себе у безпеці, – Синютка про реакцію української влади на збиття літака в Ірані

Через реакцію української влади на збиття літака в Ірані, кожен громадянин України перестав відчувати себе у безпеці.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат з фракції “Європейська Солідарність” Олег Синютка.

“Це врешті-решт трагедія і для кожного українця. Але я переконаний, в ту хвилину, у хвилину повідомлення це був такий великий, різкий холодний душ для кожного українця. Тому що я переконаний, що кожен громадянин України перестав відчувати себе у безпеці. І це, напевно, найстрашніше, що нас розділяє до трагедії українського лайнера і після цієї трагедії. Тому що сьогоднішня влада, на превеликий жаль, не здатна забезпечити безпеку для громадян України. І це є найгірший висновок, який сьогодні ми вже можемо зробити з тих подій, які відбулися над небом Тегерану”, – розповів Синютка.

Нардеп наголосив, що “таке враження, що українська влада чекала і дивилася на Кремль. Чекала і слухала, що ж скажуть в Москві про те, що відбулося. І ця вичікувальна позиція, яка точно нагадує поведінку російських, кремлівських вождів, вона є страшною загрозою сьогодні для України. Я переконаний, що ми, всі громадяни України, повинні зробити висновок з цього”.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

16 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

17 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

17 години тому