Новини

Комісія з ознакування затвердила велосипедний шлях із Миколаєва у Розділ

У Львівській ОДА відбулось засідання експертної комісії з питань мережі туристичних шляхів у Львівській області.

Як інформують в управлінні туризму та курортів Львівської ОДА на засіданні туристичному велосипедному шляху із Миколаєва до селища Розділ присвоїли реєстраційний номер – № 5013. Велосипедний шлях пролягатиме лісовими та польовими дорогами, пише Четверта студія.

«Тішить той факт, що громади почали активізовуватись у напрямку розвитку туристичних шляхів. Так, минулого року у Тростянецькій громаді було присвоєно номери пішому та велосипедному шляхам «У пошуках Золотої колиски», а у Миколаївській громаді – водному регіональному туристичному шляху №11. Тепер обидві громади можуть скооперуватись над розвитком нових туристичних пропозицій і, таким чином, затримати у себе туриста на довше», – зазначив заступник керівника управління Тарас Лозинський.

Також, комісія обговорила питання розвитку міжнародних шляхів і потребу прокладання територією Львівщини відрізку маршруту E8 Європейської асоціації мандрівників (ERA). У перспективі він поєднає територію Європи від Ірландії до Босфору.

Окрім цього, на комісії порушили питання умов укладення договорів із підрядними організаціями в частині ознакування туристичних шляхів та прийому виконаних робіт за участю представників експертної комісії.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

9 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

9 години тому