Новини

Команда Порошенка дійсно займалась побудовою Збройних сил України, – генерал

Захист України починається на Донбасі, але лінія фронту всюди, і зараз вона перемістилася у парламентську залу, – про це генерал-лейтенант, командувач ДШВ, четвертий номер списку «Європейської Солідарності» Михайло Забродський заявив під час виступу перед громадою міста Ківерці на Волині.

«Траншеї бувають дуже довгі: вони тягнуться і до Верховної Ради, і навіть до Брюсселю. І невідомо, на якій ділянці противник може нанести найстрашніший удар. Сьогодні ми передбачаємо, що такою ділянкою може стати зала Верховної Ради. Цей так званий парламентський наступ – це типовий прийом з арсеналу гібридної війни. У них зараз наступний шанс, саме тому я в команді «Європейської Солідарності». Я вважаю, що там найгарячіша ділянка. У десантників є таке правило: там, де складніше – там працюють вони. Сьогодні я бачу, що складніше усього буде там, під куполом Верховної Ради».

З цього тижня Михайло Забродський офіційно пішов у відпустку на час виборчих перегонів згідно з вимогами закону та доєднався до агітаційної роботи у команді «Європейської Солідарності». Він наголосив, що йому приємно працювати в команді, яку знають не за красивими обіцянками, а за реальними справами.

«Європейська Солідарність» – це люди, які знають, що робити. На відміну від всіх попередників, які 25 років водили нас по парадах, плескали нам один раз на рік, Петро Порошенко став першою людиною і привів першу команду, яка дійсно зайнялась побудовою Збройних сил України. А ситуація була настільки критичною, що ще трохи – й воювати не було б взагалі кому, бо армія була запрограмована на самознищення: техніка старішала, люди йшли, все руйнувалось», – нагадав Михайло Забродський.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині лише 3,3% громад мають програми підтримки волонтерських організацій

Волонтери почали шукати нові шляхи, що дадуть змогу акумулювати допомогу для Збройних Сил України, і…

46 хв. тому

Які пільги можуть отримати ветерани при працевлаштуванні

Захисники й захисниці, які повертаються в цивільне життя та влаштовуються на роботу, мають перелік пільг,…

57 хв. тому

На Львівщині конфіскували землю у громадянина рф

Конфіскація земельних ділянок у громадянина рф – на Самбірщині прокуратура продовжує через суд повертати майно…

59 хв. тому

В Україні заочно засудили водія за п’яну ДТП

Прокуратура у Верховному Суді відстояла справедливий вирок для винуватця ДТП з потерпілими у Дрогобичі

1 годину тому

У Львові виїзд на свободу коштував 7 тисяч доларів

Організація незаконного переправлення через держкордон у якості другого водія за 7 000 доларів США –…

1 годину тому