Новини

Колишні регіонали готують протести. Суд може заборонити ПР

Колишні члени Партії регіонів готуються до акцій протесту в день розгляду Окружним адміністративним судом Києва справи про заборону партії. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку у Facebook координатора групи “Інформаційний спротив” (ІС) Дмитра Тимчука.

“Через тиждень, 06.12.2017, Окружний адміністративний суд м.Києва повинен розглянути справу про заборону Партії регіонів і скасування її державної реєстрації. За даними групи ІС, екс-регіонали будуть реагувати – плани проведення акцій протесту наразі обговорюються, але інформаційний супровід вже пішло , гроші з РФ на цю справу надходять”, – заявив Дмитро Тимчук.

Нагадаємо, на початку вересня 2017 року Окружний адміністративний суд Києва (ОАСК) відкрив провадження за позовом громадської організації до Мін’юсту про заборону діяльності в країні Партії регіонів. Позивач просить у суду визнати протиправним бездіяльність Мін’юсту, вказаної в листі “Про відмову від звернення Міністерства юстиції України в Окружний адміністративний суд міста Києва про заборону діяльності політичної партії “Партія регіонів”.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

7 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

15 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

15 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

15 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

19 години тому