Керівництво УГП хоче вигнати із партії Тараса Чолія

Новини 03 Грудня, 2020 571
Тарас Чолій. Фото 4studio

Тарас Чолій. Фото 4studio

Головна контрольна комісія Української Галицької Партії прийняла рішення зупинити повноваження голови Львівської обласної організації УГП Тараса Чолія та відсторонити його з посади.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила керівник секретаріату “Української Галицької Партії” Ірина Моряк, пише “Четверта студія”.

Контрольна комісія також призупинила членство в партії голови і заступника фракції УГП у Львівській обласній раді Тараса Чолія та Івана Щурка до з’ясування усіх обставин по факту події з підписання Меморандуму в Львівській обласній раді 1 грудня.

“Підставою для такого рішення стало ігнорування з боку новообраних депутатів до обласної ради позиції Політради УГП від 19 листопада про неможливість входження у більшість з олігархічними партіями, які представлені в облраді одіозними депутатами
Тому, Політрада вимагає у Ради Львівської обласної організації відкликати підпис під Меморандумом про співпрацю, який вважає “лиш своєрідним висловленням лояльності до нових “господарів” Львівщини”, – йдеться  у повідомленні.
Також, у Галицькій Партії обурені способом голосування за голову Львівської обласної ради і вважають його “приниженням честі та гідності обранців” та «порушенням принципів таємного голосування», передбаченого Регламентом Львівської облради.

Коментарі

Позначки: ,