Керівники дорожніх служб повинні відповісти за ДТП на трасі Львів-Шегині – ОДА

Новини 03 Січня, 2019 357

Фото: Ігор Зінкевич/Facebook

Львівська ОДА звернулась до правоохоронців щодо притягнення до відповідальності керівників дорожніх служб, відповідальних за стан траси Львів-Шегині.

Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

“Ми не беремось прогнозувати, за яких обставин відбулась автотранспортна пригода, ми впевнені, що слідство неупереджено надасть висновки, однак, ця ситуація має стати предметом для прискіпливого вивчення. Якщо ДТП вчинене через неналежно розчищені дороги – винних треба притягнути до відповідальності. Недопустимо, щоб на дорогах Львівщини гинули люди, через неорганізовану роботу дорожніх служб”, – зазначив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації  Роман Филипів.

Як повідомлялося, у Городоцькому районі на Львівщині, внаслідок зіткнення автоцистерни з мікроавтобусами двоє осіб загинули, ще п’ятьох доставлено у лікарню.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 3 січня, близько 6.00, на автодорозі Львів – Шегині поблизу села Бар.

Коментарі

Позначки: , , , ,