Новини

Керівник ГО “Варта-1” Ігор Зінкевич підтримав Порошенка

Керівник ГО “Варта-1” Ігор Зінкевич підтримав кандидатуру кандидата на пост Президента України Петра Порошенка.

Про це Зінкевич написав у Фейсбуці.

“ВИБОРИ. Моя позиція.

Все ближче і ближче наближається час «Х», коли кожен свідомий громадянин просто зобов’язаний зробити свій вибір та проголосувати, аби потім не скаржитись та не звинувачувати когось у тому, що в нашій країні щось не так.

Впродовж трьох тижнів, у період між першим та другим туром виборів, атмосфера у соціальних мережах була надзвичайно напруженою. Суперечки між людьми переходили часом межу абсурду, кожен намагався довести свою правоту і переходячи на особисті образи забував про моральні засади. Я маю надію, що станом на сьогодні всеж здоровий глузд переміг і кожен, втихомиривши свої емоції, та зваживши усі за та проти зробив свій правильний вибір і використає день тиші з розумом!

Я не агітуватиму ні за кого, я поважаю вибір кожного!!! Особистий вибір це і особиста відповідальність перш за все перед самим собою, за своє майбутнє та майбутнє своїх дітей. Багато аналізуючи я також зробив свій вибір і маю надію він буде правильним і я ніколи за це не пожалію знову.
Зваживши усі «за» та «проти» я не можу довірити майбутнє своєї країни людині, у якої, на жаль, немає чіткої позиції ані щодо розвитку майбутнього країни, яка перебуває у стані війни, ані щодо формування власної команди, яка декларувалась, як команда «нових облич» , проте станом на сьогодні на 80% складається із оприлюднених прізвищ людей, участь яких біля «керма» державою для мене просто не допустима. Безперечно усі «політичні ходи» чи то маніпуляції із гучними фразами «нові обличчя» є дуже привабливими і багато хто віддавши свій голос за ці обіцянки сподівається на якісь швидкі зміни у житті, проте наразі для мене все це лише мрії, а шлях до мрій не простий і довгий.

В свій час я теж пішов на вибори в Львівську міську раду, як «нове обличчя», я також зазнав багато критики від львів`ян, які стверджували, що я не маю права на це, що у мене жодних навичок та досвіду. Проте, нехай це звучить самовпевнено, але за 3,5 роки мого перебування у «міській господарці», я багато чого навчився та здобув довіру у львів`ян та мешканців свого району за що їм велика подяка і прошу вибачення за те, у чому Вас розчарував.

Проте зараз мова не про це, бути депутатом у Львівській міській раді це дещо інше аніж бути президентом однієї з найбільших Європейських країн та ще у той час, коли вона не у найкращому становищі. Тому я, як свідомий громадянин, просто не можу довірити майбутнє своєї Батьківщини людині, яка декларує своє бажання «вчитися». Можливо і справді підсвідомо ця людина має бажання щось змінити у нашій країні, не заперечую, але керуючись розумом я не маю жодного права обирати когось лише за обіцянками.

У свою чергу я ніколи не скажу що діючий президент Петро Порошенко є ідеальний, як би цього не хотілося більшості його прихильників, які в загостреному емоційному стані сприймають будь-яку навіть об’єктивну критику у його сторону, як прояв підтримки команди Зеленського, або цілковиту не повагу до своєї батьківщини.
Впродовж п’яти років я займаюся громадською діяльність і маю багато підстав бути не задоволеним багатьма діями Петра Олексійовича, та попри це я не маю права зневілювати усі його заслуги, так як вони все таки є, як і ті зроблені кроки щодо розвитку країни у Європейському напрямку. Окремо заслуговують поваги розпочаті його командою реформи, які, на жаль, далеко не досконалі, та всеж я плекаю сподівання, що з часом таки ми досягнемо межі досконалості і кожен з нас зможе пишатися своєї країною на усі 100. Мені приємливо, що за три тижні були зроблені хоч якісь обнадійливі кроки з боку діючого гаранта, звісно прикро що лише тепер, коли українці показали своє невдоволення його діями у першому турі виборів, проте не зважаючи на все це я прийняв рішення дати цій людині другий шанс покладаючись на його досвід та обіцянку перезавантаження команди, яка його оточує, і яка, як і у кандидата Зеленського, станом на сьогодні в своїй більшості ох наскільки далеко не відповідає ідеалу

Тому 21 квітня, у день, який безперечно ввійде в історію України, як один із знакових, я довірю свій голос Петру Олексійовичу з надією, що таки реальних кроків буде ще більше аніж ми побачили за цих останніх п`ять років”, – написав Зінкевич.

У коментарях до цього посту львів’яни дякують йому за цю позицію.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині судитимуть організовану групу

Незаконно відчужили землю, запроектовану під дорогу

7 години тому

На Львівщині лише 3,3% громад мають програми підтримки волонтерських організацій

Волонтери почали шукати нові шляхи, що дадуть змогу акумулювати допомогу для Збройних Сил України, і…

8 години тому

Які пільги можуть отримати ветерани при працевлаштуванні

Захисники й захисниці, які повертаються в цивільне життя та влаштовуються на роботу, мають перелік пільг,…

8 години тому

На Львівщині конфіскували землю у громадянина рф

Конфіскація земельних ділянок у громадянина рф – на Самбірщині прокуратура продовжує через суд повертати майно…

8 години тому