Із вулиці Степана Бандери вже зникла бруківка (ФОТО)

Новини 10 Жовтня, 2020 2 296

Фото: Зручне місто.

У Львові на вулиці Степана Бандери вже зникла бруківки.

Як пише Четверта студія, про це свідчать фотографії із спільноти “Зручне місто”.

Як відомо, 28 вересня у Львові розпочався ремонт вулиці Степана Бандери, від вул. Чупринки до вул. Антоновича.

Так, після ремонту вулиці планується замінити чорну базальтову бруківку з Австрійських Альп на асфальтне полотно з елементами більш дешевого каменю.

“Проектом передбачається: повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів; реконструкція всіх інженерних мереж відповідно до наданих технічних умов служб міста; влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій по середині вулиці; влаштування контактної мережі трамваю, вуличного електроосвітлення; влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг та на окремих ділянках велосипедних доріжок; влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків; влаштування тротуарів і пішохідних зон з забезпеченням умов для пересування маломобільних груп населення; благоустрій вуличного простору”, — повідомив Олексій Хміль, речник ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, вул. Степана Бандери від вул. Коперника до перехрестя з вул. Генерала Чупринки вже «ремонтувалась». Сьогодні тут знаходиться різнотипна по кольору, породи каменю та формі бруківка, яку залито бетонним розчином.

Коментарі

Позначки: , ,