Новини

Холод прокоментував ситуацію щодо діяльності керівництва одного з навчально-реабілітаційних центрів Львівщини

Керівництво та профільні підрозділи Львівської обласної ради максимально сприятимуть розслідуванню ситуації щодо діяльності керівництва одного з навчально-реабілітаційних центрів Львівщини

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОР.

В.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод та представники управління майном спільної власності ради перебувають на контакті з Офісом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини щодо ситуації, яка склалася в одному з навчально-реабілітаційних центрів області. 

За повідомленням Омбудсмана Дмитра Лубінця, він отримав інформацію про можливе здійснення фізичного, психологічного та сексуального насилля щодо дітей директором навчально-реабілітаційного закладу на Львівщині. Опісля у заклад скерували моніторинговий візит, до якого долучилися представники Національної соціальної сервісної служби України, психологи з Благодійного фонду «Голоси Дітей», «СОС Дитячі Містечка» та Офіс дітей та молоді «ДійМО».

За результатами моніторингу, в НРЦ викликали представників Національної поліції України та органи прокуратури — відкрито кримінальне провадження, зокрема за частиною 3 статті 153 Кримінального кодексу України: «сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи. 

«Львівська обласна рада та наше управління майном максимально сприятиме розслідуванню. Ми на контакті з Офісом Омбудсмана України. Приймемо усі необхідні адміністративно-управлінські рішення і зробимо все, щоб таких неприпустимих ситуацій більше на Львівщині ніколи не було», – наголосив в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод.

Скрін телеграм-каналу Політичний треш

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий будує сміттєпереробний завод як приманку для російських ракет

депутатський корпус має негайно ухвалити рішення про недовіру Садовому та відсторонити його від посади через…

1 годину тому

У Львові провели Форум національних товариств (ФОТО)

свято культури та єдності

2 години тому

Тимчасово проживав у Львові: поліція розшукує чоловіка, який підозрюється у вчиненні злочинів

Підозрюється у незаконному переправленні осіб через кордон

2 години тому

У Львові у тролейбусах не працюють пандуси

Скарга на Гарячу лінію міста Львова

3 години тому