Новини

Хлопцю, який відмовився служити суд виніс вирок

Як зазначається у матеріалах вироку, 7 листопада 2017 року хлопець отримав повістку під особистий розпис від Личаківсько-Залізничного обєднаного районного військового комісаріату м. Львова з терміном прибуття до військового комісаріату на 09.11.2017 року з подальшим вибуттям до війська в складі команди №65/9359 для проходження строкової військової служби. Однак у зазначений термін та в подальшому без поважних на те причин до військового комісаріату не прибув та жодних обставин свого неприбуття не повідомив, чим ухилився від призову на строкову військову службу, інформує  Status Quo з  Єдиного державного реєстру судових рішень.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав повністю. Просив його суворо не карати, оскільки він щиро кається.

Шевченківський районний суд м. Львова визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 335 КК України, та призначив покарання у виді обмеження волі строком на один рік. Проте звільнив від відбування покарання з випробуванням, якщо він протягом одного року іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

16 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

17 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

18 години тому

З 13 травня парки Львова оброблятимуть від кліщів

Обробка триватиме 5 днів - до п’ятниці, 17 травня, включно. Мешканців закликають утриматися від відвідування…

22 години тому