Новини

Григорій Козловський привітав українців з Новим роком

Дорогі вболівальники! Від себе та від імені всієї «жовто-чорної» родини вітаю Вас з прийдешнім Новим роком! «Рух» вдячний за підтримку кожному своєму вболівальнику – за те, що Ви були з нами і в час яскравих перемог, і у період болючих поразок.

Про це у Фейсбуці пише політик та бізнесмен Григорій Козловський, інформує Четверта студія.

В усіх сенсах 2023 рік був складним для кожного українця: продовження звільнення українських земель від російських окупантів, обстріли мирних міст з боку агресора, не залишилося жодної родини в Україні, яка б так чи інакше не постраждала через збочені амбіції диктатора з московії та його прибічників. Та навіть в темні у буквальному сенсі часи ми знаходили світлі моменти і вкотре довели, наскільки незламною є українська нація!

2023 рік став для «Руху» історичним. Зокрема, юніори «жовто-чорних» блискуче виступили у дебютному сезоні в Юнацькій лізі УЄФА та пройшли в 1/16 фіналу італійський «Інтер», а також до останнього боролись в 1/8 фіналу проти іншого європейського гранду – «Мілана». І навіть попри поразку від «россонері» хлопці продемонстрували характер і свої найкращі футбольні якості. А згодом підтвердили свій успіх на внутрішній арені, вдруге поспіль вигравши чемпіонат України U-19.

Тим часом основна команда стала на шлях омолодження і він дав свої плоди! І хоч 2023 рік для «Руху» розпочався важкою боротьбою за виживання в УПЛ, яка увінчалась успіхом, зараз «жовто-чорні» демонструють чи не найкращі результати у своїй молодій історії. Вчорашні юніори вже сьогодні є основою команди. Ця молодь здобуває результат і своєю грою не залишає байдужими вболівальників та експертів.

«Я вдячний Віталію Пономарьову, його тренерському штабу, футболістам, керівництву клубу та всім членам «жовто-чорної» родини за титанічну роботу, яку вони виконали протягом року і підняли «Рух» на новий рівень. І, звісно ж, вдячний кожному «рухівцю» за цей прогрес та самовідданість, як на футбольному полі, так і в робочому процесі. Кожен з нас в очікуванні відновлення матчів УПЛ та продовження цієї яскравої гри у виконанні наших гравців.

Вихованці Академії «Руху» тішать своїми результатами та грою, здобуваючи перемоги, як на внутрішній арені в локальних та загальноукраїнських змаганнях, так і гідно представляючи клуб та Україну в міжнародних матчах та турнірах. «Рух» продовжить обраний вектор довіри нашій молоді та докладе усіх зусиль, аби хлопці росли і проявляли свої найкращі футбольні та людські якості. Водночас наші вихованці отримали змогу перевірити себе на професійному рівні, адже «Рух-2» дебютував у Другій лізі. Відтак юнаки «жовто-чорних» з допомогою досвідчених партнерів можуть ще на крок наблизитись до своєї мети – грати на високому рівні та здобувати неоціненний досвід.

Я вірю, що 2024 рік стане успішним, як для «Руху», так і для всієї України! Кожен з нас повинен об’єднатись довкола наших Героїв – військових, які боронять країну від окупантів. Ми зобов’язані допомагати захисникам і підтримувати їх всіма можливими способами! Водночас «Рух» продовжить відповідати на запити військових та забезпечить їх усім необхідним, як і робив це від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. З кожним місяцем ми вдосконалюємо цей процес, тоді як донат і різноманітна інша допомога кожного з нас наближає Перемогу над окупантами!

Хочу побажати нашим вболівальникам та всім українцям здоров’я, сил, наснаги та пристрасті. Нехай у кожному домі буде любов, благополуччя, злагода, а небо над Вами завжди чистим та мирним! Сподіваємось, що вже у 2024 році ми зможемо безпечно зустрітись на трибунах стадіонів та спостерігати за перемогами «Руху»!

Та найголовніше – аби Україна продовжила рухатись обраним європейським шляхом, звільнила свої землі від окупантів та перемогла агресора, відновивши справедливість та мир у нашій країні!», – написав Григорій Козловський.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Львові діти отримають гроші від Садового

Учні, які стали переможцями міжнародних, всеукраїнських олімпіад та інтелектуальних конкурсів та змагань, отримають грошові премії…

6 години тому

У Львові діятиме програма “Відвага до бізнесу”

грантова підтримка підприємницької діяльності ветеранів та членів їхніх сімей"

8 години тому

У Львові пролунав вибух

Біля приміського вокзалу о 16:58 львівʼяни могли чути вибух, який стався внаслідок загоряння автівки

15 години тому

Тягнибока нагородили Золотим гербом міста Львова

Депутата Львівської міської ради від ВО «Свобода» Андрія Тягнибока

15 години тому

У Львові депутати внесли змін у бюджет

Депутати внесли зміни до бюджету розвитку бюджету Львівської громади на 2024 рік

15 години тому