Новини

Грабіжники із Закарпаття повернулись на вулиці Львова (ФОТО)

У центрі Львова роми із Закарпаття намагалися пограбувати іноземця, якого від зловмисниць  врятували перехожі.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook журналіст Микола Савельєв.

Скриншот/ФБ

«На площі Митній у Львові 15 червня  серед білого дня  я разом з дружиною, сином Назарчиком і її приятелькою Наталею врятували безпечного іноземця зі США від пограбування групою циганок із Закарпаття. Схема стара: п‘ятеро – шестеро циганок (вони ж ромки) оточують перехожого (або перехожих), найчастіше туристів – іноземців, починають штовханину з різних сторін і, поки жертва оговтається, викрадають або забирають у нього гаманець, мобілку, гроші, окуляри – все, що можна вкрасти і розбігаються у різні боки.. Поводять себе нахабно, в разі небезпеки переходять на крик, мат, погрожують, принижують і жертву і людей. котрі намагаються її врятувати від по грабунку», йдеться у дописі журналіста.

Він також наголошує, що «особисто я не вірю, що силовики нічого не можуть вдіяти, бо після минулого НП усі грабіжники – гості сонячного Закарпаття зникли зі Львова за лічені дні. Чи, може, це перед гіпотетичними виборами треба вкотре відволікти львів‘ян від політичної тематики побутовою злочинністю?».

“Минулий розгул ромів – грабіжників завершився погромом табору циган, які взагалі до цієї діяльності не мали жодного стосунку і вбивством молодого цигана”, – зазначає автор допису.

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

20 хв. тому

У Львові пʼяний водій мопеда без документів вчинив ДТП

Чоловік погодився пройти перевірку за допомогою алкотестеру Драгер. Результат — 1,66 проміле, що у понад…

8 години тому