Новини

Гончаренко жорстко розкритикував Зеленського: що вам заважало у 2014 році взяти зброю і захищати Україну? (ВІДЕО)

Президент Володимир Зеленський досі не усвідомив, що грати ролі в серіалах і бути главою держави – це дві великі різниці.

Про це з трибуни парламенту заявив народний депутат від “Європейської Солідарності” Олексій Гончаренко, пише “Четверта студія” з посиланням на “Прямий”.

Він розкритикував версію Зеленського про події в Криму, нагадавши, хто насправді захищав територіальну цілісність України.

“Перед початком цієї сесії вийшло фантастичне інтерв’ю президента Зеленського американському HBO. Ми звідти багато про що дізналися: що Зеленський трішки злий на Трампа, ну звичайно Трамп тепер не президент, можна бути трішки злим… Треба там було сказати “дякую” адміністрації Трампа за летальну зброю для України, за спільну боротьбу проти “Північного потоку -2”. Треба було сказати “дякую” адміністрації Байдена за те, що вони сьогодні ставлять Україну у перший пріоритет. Але замість цього ми почули, що ті винні, що ми не вакцинуємося, коли вже вакцинується Бангладеш і Алжир. То Європа винна, і всі навколо винні”, – сказав депутат.

Гончаренко також відреагував на заяву Зеленського про те, що він би відстояв Крим у 2014 році.

“Знаєте, де був в цей час Зеленський, коли українці стікали кров’ю на Донбасі? Він стікав потом на зйомках кіно “Перші 8 побачень” в Росії. Що заважало вам, Зеленський, взяти зброю як громадянину України і піти захищати Україну? Що заважало тоді боротися за Україну, а не зараз це розповідати?”, – запитав представник “Європейської Солідарності”.

“Я був в Криму в кінці лютого 2014 року, я був там разом з Порошенком. Я бачив, як там боролися Мустафа Джемілєв, Ахтем Чийгоз – народні депутати від “Європейської Солідарності”. Як боровся Рефат Чубаров, депутат, з яким я разом був в “Блоці Петра Порошенка” у минулій каденції. Я ще був на дільниці, де голосував Аксьонов, на так званому референдумі в березні місяці в Криму, був з українським прапором”, – нагадав Гончаренко.

“Я бачив “зелених чоловічків”, але жодного Зеленського там не я не побачив. Де ви були, коли ми боронили Донбас? Де ви були, коли ми боронили Одесу від російської навали?”, – наголосив депутат.

“Знаєте, зніматися у ролі Наполеона і бути Наполеоном – це дві великі різниці”, – резюмував політик.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

8 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

9 години тому