Новини

Голосами «Слуг народу» , “Довіри” і «За майбутнє» однорукі бандити повертаються на вулиці наших міст, – Синютка

Сьогодні, 14 липня, депутати Верховної Ради у другому читанні підтримали законопроект №2285-д, яким легалізували ігорний бізнес в Україні.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на Телеграм-канал народного депутата фракції “Європейська солідарність” Олега Синютки.

“Голосами «Слуг народу» , “Довіри” і «За майбутнє» однорукі бандити повертаються на вулиці наших міст. Не хочу бути злослівним, але боюся, що горе багатьох постраждалих родин потім повернеться до тих, хто сьогодні так бездумно проголосував “за” гральний бізнес.

Особливе питання до тих надепів, які ще місяць тому не підтримували цей закон, а зараз проголосували: які аргументи ви отримали що так швидко змінили думку”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, депутати “Слуги народу” віддали 224 голоси “за”, “За майбутнє” – 4 голоси, “Довіра” – 18 голосів, позафракційні – 2 голоси. “Європейська солідарність”, “Батьківщина”, “Опозиційна платформа – За життя” і “Голос” – жодного голосу.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Юрій Холод привітав мешканців Львівщини з Великоднем

На Львівщині святять паски

12 години тому

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

17 години тому

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

21 годину тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

1 день тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

1 день тому