Новини

Гірськолижний курорт Драгобрат засипало снігом (ФОТО)

На гірськолижному курорті Драгобрат  випав сніг.

Як пише «Четверта студія», світлину оприлюднив на своїй сторінці у ФБ Василь Молдавчук.

Скриншот ФБ
Фото: ФБ/Василь Молдавчук

«Станом на 07:55, 31.10.2020 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість до 60 метрів, вітер східний, 4-5 м/с., температура повітря -4°С. дрібний сніг», – повідомляється на сторінці Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост у ФБ.

Скриншот ФБ
Фото: ФБ/Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост

Протягом 31 жовтня у Карпатах, внаслідок проходження фронту, очікуються значні опади у вигляді дощу. У високогір’ї Карпатських гір очікується до 10 см снігу. Про це повідомили на Facebook-сторінці сніголавинної ситуації в українських Карпатах. У горах та на високогір’ї температура повітря знизиться нижче 0°С, ймовірний мокрий сніг.

Скриншот ФБ

Довідково. Драгобрат – самий високогірний гірськолижний курорт України, розташований на висоті 1300-1700 м над рівнем моря. Драгобрат розташований в 18 км від селища Ясіня (Рахівський район, Закарпатська область), в 9 км від автомагістралі Ужгород-Івано-Франківськ. Відстань до обласного центру – 240 км, до аеропорту – 125 км (Івано-Франківськ), до залізничної станції – 12 км.

Драгобрат – невелика міжгірна долина і найбільш високогірний гірськолижний курорт Українських Карпат. Розташований у масиві Свидівець. Популярний серед любителів гірських лиж та сноуборду. Поряд розташовані вершини Перший Жандарм (1763 м), Другий Жандарм (близько 1800 м) та Близниця (1883 м).

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

На трасі з Польщею п’яний водій вчинив ДТП

Нетверезому водію, що спричинив ДТП на автодорозі «Львів-Шегині», обрано запобіжний захід

1 годину тому

На Львівщині повідомлено про підозру начальнику кар’єру

Незаконний видобуток піску

2 години тому

Офіційно відкрито 5 хвилю стажування молоді у Львівській ОВА

Впродовж наступних 3 місяців стажери здобуватимуть новий практичний досвід, знання і навички, необхідні для роботи…

5 години тому