Новини

Газові мережі Львова передадуть у власність міської територіальної громади

У Львові на комісії міської інфраструктури, інженерного та житлового господарства було прийнято проект рішення щодо передачі газових мереж у власність Львівської міської територіальної громади.

Про це інформує прес-служба Львівської обласної організації партії “Європейська Солідарність”, пише Четверта студія.

«Таке рішення прийнято з метою значно здешевити тариф для споживачів усіх рівнів» – пояснив член комісії, депутат ЄС, Остап Доскіч.

«Переглянувши презентацію, заслухавши обгрунтовані пояснення директора департаменту житлового господарства та інфраструктури О. Одинця і директора ЛМКП «Львівтеплоенерго» В.Вольського та прийнявши до уваги діючу тарифікацію, ми з колегами дійшли одноголосної згоди про необхідність передачі газових мереж у власність Львівської міської територіальної громади» – прокоментував Остап Доскіч.

Пан Одинець на комісії пояснив, що таке рішення декларує, що рада Львівської територіальної громади готова прийняти розподільчі газові мережі у свою власність. Чим на його думку буде засвідчено також, що ЛТГ готова забезпечувати мережі для їх повноцінного функціонування.

Згідно з представленими паном В.Вольського попередніми підрахунками максимальна ціна за розподіл газу для львів’ян становитиме максимум 95коп/м3. Слід відзначити, що подібні рішення були прийняті і в інших містах, таких як Суми, Житомир, Каховка, Мукачево, Ніжин та Бучач.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині фермерським господарствам виділили 1,4 млн грн

рішення підтримала обласна комісія із визначення одержувачів пільгових кредитів суб’єктам підприємництва, серед засновників яких є…

37 хв. тому

Шмигаль наполягає на економічному бронюванні

Нардеп розповів подробиці

1 годину тому

Ківалов поранений

Відео

18 години тому