Новини

Футбольний сезон на Львівщині відновиться не раніше 20 липня

За підсумками наради працівників Львівської асоціації футболу підсумками прийняли рішення в цілях безпеки рекомендувати футбольним командам усіх ліг тимчасово розпустити гравців на період до 20 липня й утриматися від колективних тренувань і товариських ігор. Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Як інформує ЛАФ, у разі покращення ситуації, зокрема, зменшення в нашому регіоні кількості хворих на коронавірус, із цього дня заплановане продовження традиційних Меморіалу Ернеста Юста, Кубка Карла Мікльоша, Кубка Весни пам’яті Володимира Якубовського і Кубка чемпіонів Львівщини.

Далі передбачено, що за позитивного розвитку подій новий чемпіонат Львівської області стартує на початку серпня, але вже не у звичному, а скороченому форматі.

“Бачимо, що останнім часом кількість нових випадків за добу на Львівщині більшає, тому дотримання карантину є надзвичайно актуальним. Спортсмени були та залишаються авторитетами у громаді, а особливо для молоді. Тому, власне, футболісти Львівщини подають чудовий приклад – пандемія коронавірусу ще не закінчилась, відтак маємо відкласти усі змагання та неухильно дотримуватись встановлених обмежень”, – зауважує начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім’як.

Зазначимо, учора обласна комісія ТЕБ та НС прийняла рішення про продовження карантину на Львівщині.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Львові пролунав вибух

Біля приміського вокзалу о 16:58 львівʼяни могли чути вибух, який стався внаслідок загоряння автівки

4 години тому

Тягнибока нагородили Золотим гербом міста Львова

Депутата Львівської міської ради від ВО «Свобода» Андрія Тягнибока

4 години тому

У Львові депутати внесли змін у бюджет

Депутати внесли зміни до бюджету розвитку бюджету Львівської громади на 2024 рік

4 години тому

У Львові депутати дали дозвіл на відновлення музею Шухевича

Це територія меморіального музею генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича, який був знищений внаслідок удару безпілотника рф

4 години тому

У Львові модельєрка Оксана Караванська провела лекцію

Для дружин та дітей захисників організували лекцію модельєрки Оксани Караванської

6 години тому