Новини

“Формула Штайнмаєра” захищає захищає інтереси Росії, а не України, – Яна Зінкевич

Необхідно домовитися щодо пакту про ненапад, щоб розуміти, на кого можна покладатися і хто ніколи не зрадить.

Про це сказала народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Яна Зінкевич під час виступу на Всеукраїнському віче на Майдані “Зупинимо капітуляцію”, пише телеканал “Прямий”.

“Я медик, доброволець, ветеран і командир медичного батальйону “Госпітальєри”. У 18 років я поїхала на війну, щоб захищати нашу країну. Я втрачала там і своє здоров’я і частково своє майбутнє, але я розуміла, що ціна дуже велика і нам потрібно робити все для перемоги.

Революція Гідності об’єднала людей з різними цінностями, поглядами, але вони робили все для того, щоб зберегти нашу Україну. Коли почалася війна люди пішли в добробати, в ЗСУ, у волонтери. Вони мали спільну ідею – захистити Україну. Схоже, зараз знову та ситуація, коли різним людям необхідно об’єднатися. На жаль, це дуже поганий дзвіночок для теперішньої влади, тому що виникла критична ситуація»,-сказала Зінкевич.

Вона закликала учасників акції об’єднатися для захисту України.

“Давайте пам’ятати, що зараз наша спільна мета – зберегти Україну, її державність. Для цього нам необхідно об’єднатися, щоб спільно досягти нашої мети. При цьому ми маємо розуміти, що зараз не можна перетягувати на себе ковдру, ми маємо бути об’єднаними. Так, треба домовлятися про пакт про ненапад і домовлятися зараз, оскільки ми повинні в бою розуміти, до кого ми можемо повернутися спиною, з ким ми разом можемо працювати і хто ніколи не зрадить. Я вірю, що ми це зможемо”,- наголосила Зінкевич.

“Мої люди, мій батальйон “Госпітальєри” не будуть відступати, ми не будемо відходити з позицій. На фронті, рятуючи людей, я ніколи їх не залишала, я не залишила жодного пораненого, навіть знаючи, що ми можемо зараз загинути. І що нам зараз пропонують? Нам пропонують кинути наших людей. Зараз ми маємо розуміти, що “формула Штайнмайєра” – це “формула Путіна”, вона захищає інтереси Росії, а не наші. Ми маємо з цим боротися і цього не допустити. Ми, – “Європейська Солідарність”, добровольці, медики, бійці – всі виступаємо за єдність і незалежність України і вона для нас понад усе”,- зазначила Зінкевич.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

7 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

15 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

15 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

15 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

19 години тому